Przy czym nie do końca rozumiem argumenty tych, którzy się opowiadają za 10 slotami na tydzień. W takim układzie to już lepiej wogóle nic nie zmieniać, bo to byłaby zmiana dla samej zmiany. Coś na zasadzie nie "dobra zmiana" a "dobra, zmiana"

bulek napisał(a):Ja zmienię wybór, ale jak się pojawi opcja np. 80 slotów na sezon. Obecność opcji 50 slotów to jakaś totalna abstrakcja

marcelomattsoy napisał(a):Jak pisałem w innym wątku. Ta liga była dla mnie wolną amerykanką pośród kajdan wszelkich innych lig. Powiew świeżosci i świetnej zabawy. Powrót do korzeni.
Gdyby nie brak limitów to nie wiem jakbym dograł poprzedni sezon i jakby się wszystko potoczyło, bo mój zespół był zdziesiątkowany przez kontuzje. I tylko dzięki rotacji mogłem się utrzymać. To jest to czego się boję w H2H wężyk. Kontuzje rujnują sezon, a tu można walczyć, bo jako tako w przypływie szczęścia da radę kompensować staty gwiazdy przez 2-3 graczy. Trzeba wtedy ryzykować, wyrzucić nawet dobrych graczy. No nic. Zaakceptuję każdą decyzję. Sądziłem, że tu wystarczającym limitem jest kasa, ale trudno.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości